Oversigt over måltidskasser - din vej til nem og sund hverdagsmad

Årstiderne måltidskasser

Årstiderne er absolut de første og største herhjemme på markedet for måltidskasser.dk. Årstiderne fokuserer på økologiske måltidskasser og udspringer af at Årstiderne startede, som leverandør af økologiske grøntkasser, som hurtigt blev meget populære herhjemme. Årstiderne blev stift i 1999 og har i dag mere end 80.000 kunder og over 200 medarbejdere.

Måltidskasserne leveres til alt fra 1 til 5 personer. Jo flere personer, som du bestiller til, jo billigere bliver prisen pr. måltid.

Nedenfor kan du se alle måltidskasserne fra Årstiderne:


Den Veganske Måltidskasse


1 - 4 personer
Pris fra 43 kr. pr. kuvert

Den Veganske måltidkasse fra Årstiderne er til dig, som ønsker at kaste dig ud den veganske livsstil. Du får grønne retter ved vegetabilske proteiner og masser af energi.

også til singler vegetar slanke fitness vegansk


Prøv nuKvikkassen uden fisk


1 - 5 personer
Pris fra 44 kr. pr. kuvert

Her er den hurtige måltidskasse, som ikke indeholder nogen form for fisk. Så er du til nemme og klassiske hverdagsretter, som altid kan tilberedes på 30 minutter, så er denne det oplagte valg. Hvis du altså ikke er til fisk.

også til singler kvik


Prøv nuLowCarbKassen


1 - 3 personer
Pris fra 79 kr. pr. kuvert

Måltidskassen til dig, som helst går uden om kulhydrater og hvor kød, fisk og grøntsager er i fokus. Derudover indeholder kassen kun råvarer, som er fri for gluten naturligt.

også til singler lowcarb glutenfri


Prøv nuSlank 24/7 - 5 dage


1 - 2 personer
Pris fra 570 kr. pr. kuvert

Her er måltidskassen til dig, som ønsker at tabe dig. Kassen indeholder måltider til 5 dage og indeholder samtlige måltider til dagene, herunder morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider. Alt er klart til dig.

også til singler slanke


Prøv nuKvik vegetar


2 - 4 personer
Pris fra 37 kr. pr. kuvert

Skal det gå stærkt og er du til vegetariske retter med masser af smagfulde grøntsager og proteiner, så er et oplagt valg kvik vegetar kassen. Det tager blot 20 minutter at tilberede maden.

kvik vegetar


Prøv nu10 minutters kassen


2 - 4 personer
Pris fra 64 kr. pr. kuvert

Er du ikke til at stå i køkkenet og tilberede spændende retter, men vil hellere blot få de sunde og velsmagende måltider forberedt til dig, så kan du med fordel vælge 10 minutters kassen fra Årstiderne. Her skal du blot bruge 10 minutter til opvarmning og anretning.

færdiglavet kvik børnevenlig


Prøv nuSense kassen


1 - 4 personer
Pris fra 58 kr. pr. kuvert

Sense måltidskassen fra Årstiderne indeholder grønne og yderst velsmagende retter, som er baseret på sense principperne. Med kassen følger opskrifter og instruktioner.

også til singler slanke fitness


Prøv nuVerdenskassen


2 - 4 personer
Pris fra 47 kr. pr. kuvert

Verdenskassen fra Årstiderne indeholder en verden af spændende smage og egnsretter fra hele verden. Grønt, varieret og krydret og økologisk. Indeholder ikke svinekød.

eksotisk


Prøv nuKvik børnefamilie


2 - 4 personer
Pris fra 63 kr. pr. kuvert

Kvik børnefamilie måltidskassen er velkendte børnevenlige retter, som du kan tilberede på 20 minutter. Til familier, som har en travl hverdag, hvor måltiderne er lige til at gå til.

kvik børnevenlig


Prøv nuDen Glutenfri Veganerkasse


1 - 2 personer
Pris fra 52 kr. pr. kuvert

Her er måltidskassen til dig, som gerne vil spise grønt og undgå glutenfri kost i hverdagen. Her kan du få gode og mættende veganske retter og samtidig få inspiration til nye glutenfri måltider.

også til singler vegetar slanke vegansk


Prøv nuSlankekassen


1 - 4 personer
Pris fra 43 kr. pr. kuvert

Slankekassen fra Årstiderne indeholder mættende og sunde inspirerende retter med få kalorier, til folk, som gerne vil slanke sig.

også til singler slanke flexitar


Prøv nuLivretter


1 - 5 personer
Pris fra 45 kr. pr. kuvert

Måltidskassen Livretter indeholde retter, som alle kender og som vi elsker. Retterne er både økologiske og måske også lidt grønnere end vi normalt gør ud af det. Tilberedningen er på ca. 30-45 minutter.

også til singler børnevenlig


Prøv nuFlexitarKassen


2 - 4 personer
Pris fra 45 kr. pr. kuvert

Du skal vælge FlexitarKassen fra Årstiderne, hvis du ønsker en måltidskasse med lidt flere grønnere måltider, men hvor du dog stadig får en smule fisk eller kød. Der er typisk én eller to dage med vegetariske retter.

vegetar slanke flexitar


Prøv nuVegetarkassen


1 - 4 personer
Pris fra 45 kr. pr. kuvert

Vegetarkassen fra Årstiderne er fyldt med smagsfulde og mættende vegetariske retter til alle i familien. Bliv inspireret til nye retter og udforsk det spændende vegetariske univers.

også til singler vegetar


Prøv nuBørnefamiliekassen


2 - 5 personer
Pris fra 45 kr. pr. kuvert

Måltidskassen er populær blandt de travle børnefamilier, hvor man kan få lækre økologiske retter, som de børn bedst kan lide. Det tager blot 30-40 minutter at tilberede.

kvik børnevenlig økonomisk


Prøv nuKvikkassen


1 - 5 personer
Pris fra 44 kr. pr. kuvert

Kvikkassen fra Årstiderne er en økologisk måltidskasse, som er nem at tilberede. Kassen indeholder masser af gode nemme grøntsager og velkendt kød og evt. fisk. Maden kan tilberedes på blot 30 minutter.

også til singler kvik børnevenlig fisk


Prøv nu
Årstidernes måltidskasser er størst

Årstiderne er stadig den største leverandør af måltidskasser herhjemme, selvom der er kommet mange nye leverandører til siden deres start. I dag kan man få masser af andre måltidskasser, som ikke er økologiske eller som mere eller mindre er færdiglavede. Her holder Årstiderne dog fast i deres økologiske måltidskasser med gode råvarer.


Flere økologiske gårde rundt om i landet

Årstiderne ejer selv flere gårde rundt om i landet, som f.eks. Barrtiskov og Krogerup Avlsgaard, som også huser både café og arrangerer sociale aktiviteter. Derudover har de kontakt til mange økologiske landbrug rundt om i Danmark og udlandet, som leverer til deres måltidskasser og grøntkasser.


Kæmpe udbud af måltidskasser

Årstiderne er, som sagt, de største til måltidskasser herhjemme og har derfor også solid erfaring med at sammensætte lækre og sunde menuer. Altså går du typisk ikke galt i byen ved at vælge en måltidskasse fra Årstiderne. Men hvilken måltidskasse skal du så vælge? Ja, her bliver det straks sværere, da udbudet for Årstiderne er stort.

Du kan vælge mellem de børnevenlige måltidskasser, de hurtige at tilberede, vegetar måltidskasser, slankekasser, de mere eksotiske, flexitar, lowcarb, glutenfri og meget mere. Vi foreslår, at du kigger kasserne igennem nedenfor og ellers besøger deres hjemmeside her for at få et indtryk af kasserne. Udbuddet er stort og alt sammen er økologisk og lækkert.

Det er også muligt at skifte ud mellem måltidskasserne, så du kan prøve dig lidt frem.