Grønsagskasser

Det er muligt hos en række leverandører af måltidskasser også at få leveret deciderede grøntkasser direkte til døren. Det kan enten benyttes som tillæg til en måltidskasse til de resterende dage, eller bare som en helt seperat kasse med grøntsager.

Nedenfor kan du se alle grøntsagskasser fra de forskellige leverandører:

Denne side er en annonce

Antal personer

2-5 personer

Antal måltider

Pris fra

349

3-5 dage Færdiglavet Gratis fragt

Antal personer

1-5 personer

Antal måltider

Pris fra

169

3-5 dage Skal tilberedes Levering til kun 29 kr.

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

459

2-5 dage Skal tilberedes

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

420

1-5 dage Skal tilberedes Levering til kun 29 kr.

Antal personer

1-5 personer

Antal måltider

Pris fra

301

1-4 dage Skal tilberedes Gratis fragt
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Forskellige leverandører

Det var Årstiderne, som startede med at blive kendte herhjemme med grøntsagskasserne, hvor deres fokus er lækre økologiske grøntsager. Men mange leverandører er fulgt med siden, hvor du kan vælge forskellige typer, som f.eks. kasser med gnavegrønt, kålkasser og meget mere.

Benyt grøntsagskasser til inspiration

En grøntsagskasse giver dig typisk årstidens grøntsager, hvor du kan blive inspireret til at benytte forskellige typer grøntsager i din madlavning. Det kan både være økologiske og ikke økologiske grøntkasser. Grøntsagskasser kan enten købes enkeltvis eller på abonnement, det afhænger lidt af leverandøren.

Så hvis du ønsker større variation og inspiration til hverdagen i form af spændende, sunde og årstidens grøntsager, så kan vi anbefale at du bestiller en grøntkasse i stedet for selv at gå i supermarkedet og det begrænsede udvalg, som der typisk er her.

Bestem selv størrelsen

Du kan derudover få grøntkasser i stor eller lille udgave, som derfor kan tilpasses til størrelsen af familien. Endelig kan du også fokusere på grøntsager til madlavningen eller f.eks. udelukkende til brug i salater.