Oversigt over måltidskasser - din vej til nem og sund hverdagsmad

Måltidskasser til børnefamilier

Det kan være en kæmpe fordel og lettelse i hverdagen for børnefamilier at abonnere på en måltidskasse. Her slipper man for både planlægning og indkøb, så man får lidt mere luft i de travle dage i løbet af ugen. Tilmed findes der et ret stort udbud af måltidskasser specielt lavet til børnefamilier, hvor måltiderne er designet i børnehøjde. Måltidskasserne går typisk under navne som familiekasse, børnefamiliekasse, børnevenlig osv.

Nedenfor kan du se alle måltidskasser til børnefamilier:


Ret spændende


2 - 6 personer
Pris fra 38 kr. pr. kuvert

Måltidskassen Ret Spændende fra RetNemt indeholder både spændende og økonomiske retter fra hele verden, som børn og voksne elsker.

børnevenlig økonomisk


Prøv nuVerdensret


2 - 6 personer
Pris fra 38 kr. pr. kuvert

Måltidskassen Verdensret fra RetNemt indeholder måltider fra hele verden, hvor der er 30-60% økologi og er også velegnet til større børn.

børnevenlig økonomisk eksotisk


Prøv nuRet Quick


2 - 6 personer
Pris fra 38 kr. pr. kuvert

Måltidskassen indeholder retter designet til familier og hvor tilberedningstiden er helt ned til 15 minutter pr. måltid.

kvik børnevenlig økonomisk


Prøv nuHavret


2 - 6 personer
Pris fra 38 kr. pr. kuvert

Denne måltidskasse indeholder børnevenlige retter, som er nemme at tilberede og med fisk. 30-60% af indholdet er økologisk.

kvik børnevenlig fisk


Prøv nuFamilieret


2 - 6 personer
Pris fra 38 kr. pr. kuvert

Måltidskassen Familieret fra RetNemt er fyldt med lækre og velkendte danske hverdagsretter til hele familien med et nyere udtryk.

børnevenlig økonomisk


Prøv nuKvikkassen


1 - 5 personer
Pris fra 44 kr. pr. kuvert

Kvikkassen fra Årstiderne er en økologisk måltidskasse, som er nem at tilberede. Kassen indeholder masser af gode nemme grøntsager og velkendt kød og evt. fisk. Maden kan tilberedes på blot 30 minutter.

også til singler kvik børnevenlig fisk


Prøv nuBørnefamiliekassen


2 - 5 personer
Pris fra 45 kr. pr. kuvert

Måltidskassen er populær blandt de travle børnefamilier, hvor man kan få lækre økologiske retter, som de børn bedst kan lide. Det tager blot 30-40 minutter at tilberede.

kvik børnevenlig økonomisk


Prøv nuLivretter


1 - 5 personer
Pris fra 45 kr. pr. kuvert

Måltidskassen Livretter indeholde retter, som alle kender og som vi elsker. Retterne er både økologiske og måske også lidt grønnere end vi normalt gør ud af det. Tilberedningen er på ca. 30-45 minutter.

også til singler børnevenlig


Prøv nuKvik børnefamilie


2 - 4 personer
Pris fra 63 kr. pr. kuvert

Kvik børnefamilie måltidskassen er velkendte børnevenlige retter, som du kan tilberede på 20 minutter. Til familier, som har en travl hverdag, hvor måltiderne er lige til at gå til.

kvik børnevenlig


Prøv nu10 minutters kassen


2 - 4 personer
Pris fra 64 kr. pr. kuvert

Er du ikke til at stå i køkkenet og tilberede spændende retter, men vil hellere blot få de sunde og velsmagende måltider forberedt til dig, så kan du med fordel vælge 10 minutters kassen fra Årstiderne. Her skal du blot bruge 10 minutter til opvarmning og anretning.

færdiglavet kvik børnevenlig


Prøv nuFamily Feast


2 - 5 personer
Pris fra 56 kr. pr. kuvert

Måltidskassen går også under navnet Familiens favoritter og som navnet antyder, så er det en børnevenlig måltidskasse med masser af grønt. Den kan vælges som vegetarisk eller vegansk udgave. Alt er 100% økologisk og kan tilberedes på blot 10 minutter.

færdiglavet kvik vegetar børnevenlig slanke vegansk


Prøv nuStandard måltidskassen


1 - 5 personer
Pris fra 41 kr. pr. kuvert

Standard måltidskassen hos Kokkens hverdagsmad indeholder helt almindelige lækre og velsmagende retter, hvor du selv kan vælge blandt forskellige retter i ugemenuen. Således er du både sikker på hvad du får, men også at du kan lide retterne, herunder også børnevenlige. Måltidskasen er altid til 4 dage.

også til singler kvik børnevenlig økonomisk


Prøv nu
Velkendte retter

Fokus i måltidskasserne til børnefamilier er nemme og velkendte retter, som er både sunde og lige til at gå til for specielt børn, men også voksne. Du går ikke galt i byen med en sådan måltidskasse, hvor indholdet ikke kræver hverken tid eller udfordrer ungerne alt for meget på smagsløgene. Nuvel, retterne smager godt og er lækre, men der er hverken lækre franske egnsretter eller alt for meget ukendt fisk eller kød i kasserne.

Retter kan f.eks. være fiskefillet, pasta, wrapsfrikadeller, kyllingevinger, medister, koteletter mv.


Hurtig tilberedning

De fleste måltidskasser til børnefamilier er designet til at kunne tilberedes hurtigt. Èn af årsagerne til netop at vælge en måltidskasse er netop at man kan spare tid og det gælder også tilberedningstiden. Forvent at skulle bruge ca. 30-40 minutter i tilberedningstid og måske endnu mindre, hvis du vælger nogle af de særlige hurtige kvikkasser. Og hvis du virkelig vil have det nemt, så er det også muligt at finde måltidskasser med færdigretter, som netop også er velegnede til børnefamilier.


Brug kasserne til inspiration

Èn af de helt store sidegevinster ved at abonnere på en familie måltidsasse er at du får god inspiration til nye retter i hverdagen. Så selvom du måske på et tidspunkt vil holde en pause med måltidskasserne, så vil du have fået inspiration til hvilke måltider, som du kan sammensætte selv efterfølgende. Dog slipper du så hverken for planlægning eller indkøb, hvis du klarer det selv. Men du vil ikke servere de samme retter uge efter uge, når du først er blevet inspireret.