Oversigt over måltidskasser - din vej til nem og sund hverdagsmad

Coop måltidskasser

Coop er nu også begyngt at leverere måltidskasser, som du bestiller direkte på deres hjemmeside eller du kan vælge ud fra kasserne nedenfor. Måltidskasserne fra Coop er begrænset til få kategorier og fås til 2-4 personer og til 3 eller 4 dage.

Du kan vælge at markere at du gerne vil have mere økologi i kassen, hvis du ønsker dette. Prisen pr. måltid bliver billigere, jo flere, som du bestiller til, som kan fås helt ned til 45 kr.

Nedenfor kan du se alle måltidskasserne fra Coop:


Den grønne


2 - 4 personer
Pris fra 44 kr. pr. kuvert

Den grønne måltidskasse fra Coop er til personer og familier, som værdsætter ekstra grønt i hverdagen. Kassen har altid fast 1 dag med fisk, 1 dag med kylling og 1-2 dage uden kød. Benyt denne kasse til inspiration til hvordan du får mere grønt ind i hverdagen. Måltidskassen er økologisk, dog med undtagelse fra fisk og andre råvarer, som ikke kan skaffes økologisk.

slanke økonomisk fisk flexitar

- Få en velkomstgave til en værdi af 180 kr. ved bestilling af abonnement -


Prøv nuDen nysgerrige


2 - 4 personer
Pris fra 47 kr. pr. kuvert

Den nysgerrige måltidskasse fra Coop indeholder spændende retter fra hele verden, hvor du bliver udfordret på smagsoplevelserne og inspireret til nye måltider hjemme i køkkenet. Opskrifterne er altid nemme at gå til og fulde af god smag. Kan bestilles som økologisk mod et mindre tillæg-

økonomisk eksotisk

- Få en velkomstgave til en værdi af 180 kr. ved bestilling af abonnement -


Prøv nuDen børnevenlige


2 - 4 personer
Pris fra 45 kr. pr. kuvert

Den børnevenlige måltidskasse fra Coop passer perfekt til den travle børnefamilie, hvor retterne falder i hele familiens smag, både store og små. Mod et mindre tillæg kan denne måltidskasse også fås økologisk, hvor der anvendes minimum 90% økologiske råvarer til retterne.

børnevenlig økonomisk

- Få en velkomstgave til en værdi af 180 kr. ved bestilling af abonnement -


Prøv nuDen populære


2 - 4 personer
Pris fra 45 kr. pr. kuvert

Den populære måltidskasse fra Coop indeholder velsmagende favoritretter, efter sigende uden dikkedarer. Alle kan lide de velkendte retter med masser af god smag og genkendelsens glæde. Opskrifterne er lige til at gå til og måltidskassen fås til en absolut fair pris og indeholder ofte en del økologiske varer, dog ikke alt netop for at holde prisen nede.

børnevenlig økonomisk

- Få en velkomstgave til en værdi af 180 kr. ved bestilling af abonnement -


Prøv nu
Priser starter ved 45 kr.

Coop måltidskasserne er prisvenlige og fås til ca. 45 pr. kuvert. Der findes både måltidskasser til børnefamilier, standard, eksotisk og den grønne variation, hvor der også er inkluderet kødfrie dage.

Du kan altid på forhånd se hvilke retter, som der findes i de enkelte måltidskasser og også typisk et par uger frem, så du kan vurdere om du vil prøve måltidskassen i flere uger ad gangen.


Alt er inkluderet i kassen

Alle ingredienser er inkluderet i kassen, dog forudsættes at du har basis varer på plads, som f.eks. salt og peber, mel, olie, sukker, smør osv.


Få dagligvarer gratis med

Det smarte ved at købe sin måltidskasse hos Coop er at du samtidig kan vælge at få dagligvarer gratis med leveringen. Du skal blot vælge det samtidig med at du putter måltidskassen i indkøbskurven, hvorefter at du får det med i samme leverance.