Oversigt over måltidskasser - din vej til nem og sund hverdagsmad

Måltidskasser med færdigretter

Når det virkelig skal være nemt at lave aftensmad, så kan du med fordel vælge én af de mange måltidskasser med færdigretter. Udbuddet er blevet meget større på de seneste og flere og flere af de etablerede leverandører tilbyder nu måltidskasser med færdigretter.

Nedenfor kan du se alle måltidskasser med færdigretter:


10 minutters kassen


2 - 4 personer
Pris fra 64 kr. pr. kuvert

Er du ikke til at stå i køkkenet og tilberede spændende retter, men vil hellere blot få de sunde og velsmagende måltider forberedt til dig, så kan du med fordel vælge 10 minutters kassen fra Årstiderne. Her skal du blot bruge 10 minutter til opvarmning og anretning.

færdiglavet kvik børnevenlig


Prøv nuFamily Feast


2 - 5 personer
Pris fra 56 kr. pr. kuvert

Måltidskassen går også under navnet Familiens favoritter og som navnet antyder, så er det en børnevenlig måltidskasse med masser af grønt. Den kan vælges som vegetarisk eller vegansk udgave. Alt er 100% økologisk og kan tilberedes på blot 10 minutter.

færdiglavet kvik vegetar børnevenlig slanke vegansk


Prøv nuGreen Feast


2 - 5 personer
Pris fra 56 kr. pr. kuvert

Green Fest måltidskassen er sammensat af økologiske plantebaserede råvarer og fås, som vegetarisk eller vegansk udgave. Måltidskassen henvender sig til dem, som vil have mere grønt i hverdagen og ønsker at spise mere bæredygtigt. Og økologisk. Maden skal blot tilberedes på 10 minutter.

færdiglavet kvik vegetar fitness vegansk


Prøv nu
Det er hurtigt og sundt

Måltidskasserne med færdigretter kan være et super godt alternativt til de almindelige kedelige færdigretter, som vi kender fra supermarkedets køle- og frysediske. Du kan få sunde og næringsrige måltider med ultrakort tilberedningstid bragt lige til din dør med priser fra ca. 40 pr. måltid. Og udbuddet er ovenikøbet ganske stort.


Færdigretter er populære

Det er blevet mere populært at købe de færdiglavede retter, da mange familier har fået øjnene op for ikke at skulle tilbringe alt for meget tid foran komfuret, handle ind og lave madplaner. Derfor vælger mange at bestille maden, som allerede er tilberedt af friske og sunde råvarer og kyndige kokke, som konstant finder på nye og spændende retter.


Et godt tip

Hvis du er på udkig efter måltidskasser, som kan forberedes på kort tid, så anbefaler vi også at du kigger efter de såkaldte kvik kasser hos de mange leverandører. Her kan du nemlig tilberede maden næsten lige så hurtigt, som færdigretterne, da de garanterer en madlavningstid på kun 10-20 minutter. Altså bliver udbuddet endnu større for dig på denne måde og en god måde at blive inspireret til nem og hurtig aftensmad.

Og når du så har prøvet de forskellige måltidskasser, kvik eller færdiglavet, så er det altid nemmere selv at komponere den næste ret hjemme i køkkenet. Mange bruger nemlig måltidskasserne til inspiration til den ellers ret rutineprægede hverdag, hvor vi ofte får serveret de samme retter uge efter uge.