Oversigt over måltidskasser - din vej til nem og sund hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad måltidskasser

Er du ikke til selv at stå at tilberede maden, så kan du med fordel vælge måltidskasser fra Kokkens hverdagsmad, hvor det blot tager ca. 20 minutter at forberede maden. Det er altså en god måde at få sund, varieret og lækker aftensmad, hvor du slipper for både indkøb, planlægning og længere tilberedningstid af maden.

Måltidskasserne leveres til alt fra 1 til 5 personer. Jo flere personer, som du bestiller til, jo billigere bliver prisen pr. måltid.

Nedenfor kan du se alle måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad:


Sund balance


2 - 4 personer
Pris fra 56 kr. pr. kuvert

Sund balance måltidskassen er til dig, som ønsker mere grønt i hverdagen, samt masser af fibre. I denne måltidskasse er der skruet ned for kalorier, stivelse og sukker og op for de sunde og grønne.

slanke fitness lowcarb


Prøv nuStandard måltidskassen


1 - 5 personer
Pris fra 41 kr. pr. kuvert

Standard måltidskassen hos Kokkens hverdagsmad indeholder helt almindelige lækre og velsmagende retter, hvor du selv kan vælge blandt forskellige retter i ugemenuen. Således er du både sikker på hvad du får, men også at du kan lide retterne, herunder også børnevenlige. Måltidskasen er altid til 4 dage.

også til singler kvik børnevenlig økonomisk


Prøv nu
Vælg selv dine retter fra menuen

Måltidskasser fra Kokkens hverdagsmad fås fra 1-5 personer og man vælger 4 retter pr. uge. Det smarte er at du faktisk selv kan vælge de enkelte måltider, så hvis der er noget på uge menuen, som ikke lige falder i din og familiens smag, så kan du altid skifte retten ud.

Du kan vælge imellem en helt alm. måltidskasse med sunde og nemme retter og så sund balance, som fokuserer på flere grøntsager og mindre kød i retterne. Hver måltidskasse inkluderer 4 komplette måltider.


Maden er lavet til dig

Maden er tilberedt for dig, så du skal ikke bruge en opskrift for at tilberede maden, du følger blot en kort guide, der angiver hvordan du skal servere og varme retterne.


Økologi og økonomi

Måltidskasser fra Kokkens hverdagsmad er som udgangspunkt ikke økologiske, men det er en afvejning af pris og kvalitet, som foretages ved hvert enkelt måltid. Målet er at give mest mulig værdi for pengene. Derudover er holdbarhed på økologiske grøntsager ikke altid lige så lang, som almindelige grøntsager, så derfor tilpasses økologi typisk til de første retter på ugen.