Årstiderne måltidskasser

Årstiderne er absolut de første og største herhjemme på markedet for måltidskasser.dk. Årstiderne fokuserer på økologiske måltidskasser og udspringer af at Årstiderne startede, som leverandør af økologiske grøntkasser, som hurtigt blev meget populære herhjemme. Årstiderne blev stift i 1999 og har i dag mere end 80.000 kunder og over 200 medarbejdere.

Måltidskasserne leveres til alt fra 1 til 5 personer. Jo flere personer, som du bestiller til, jo billigere bliver prisen pr. måltid.

Årstidernes måltidskasser er størst

Årstiderne er stadig den største leverandør af måltidskasser herhjemme, selvom der er kommet mange nye leverandører til siden deres start. I dag kan man få masser af andre måltidskasser, som ikke er økologiske eller som mere eller mindre er færdiglavede. Her holder Årstiderne dog fast i deres økologiske måltidskasser med gode råvarer.

Flere økologiske gårde rundt om i landet

Årstiderne ejer selv flere gårde rundt om i landet, som f.eks. Barrtiskov og Krogerup Avlsgaard, som også huser både café og arrangerer sociale aktiviteter. Derudover har de kontakt til mange økologiske landbrug rundt om i Danmark og udlandet, som leverer til deres måltidskasser og grøntkasser.

Kæmpe udbud af måltidskasser

Årstiderne er, som sagt, de største til måltidskasser herhjemme og har derfor også solid erfaring med at sammensætte lækre og sunde menuer. Altså går du typisk ikke galt i byen ved at vælge en måltidskasse fra Årstiderne. Men hvilken måltidskasse skal du så vælge? Ja, her bliver det straks sværere, da udbudet for Årstiderne er stort.

Du kan vælge mellem de børnevenlige måltidskasser, de hurtige at tilberede, vegetar måltidskasser, slankekasser, de mere eksotiske, flexitar, lowcarb, glutenfri og meget mere. Vi foreslår, at du kigger kasserne igennem nedenfor og ellers besøger deres hjemmeside her for at få et indtryk af kasserne. Udbuddet er stort og alt sammen er økologisk og lækkert.

Det er også muligt at skifte ud mellem måltidskasserne, så du kan prøve dig lidt frem.

Nedenfor kan du se alle måltidskasserne fra Årstiderne:

Denne side er en annonce

Antal personer

2-5 personer

Antal måltider

Pris fra

349

3-5 dage Færdiglavet Gratis fragt

Antal personer

1-5 personer

Antal måltider

Pris fra

169

3-5 dage Skal tilberedes Levering til kun 29 kr.

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

459

2-5 dage Skal tilberedes

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

420

1-5 dage Skal tilberedes Levering til kun 29 kr.

Antal personer

1-5 personer

Antal måltider

Pris fra

301

1-4 dage Skal tilberedes Gratis fragt
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere