Coop måltidskasser

Coop er nu også begyngt at leverere måltidskasser, som du bestiller direkte på deres hjemmeside eller du kan vælge ud fra kasserne nedenfor. Måltidskasserne fra Coop er begrænset til få kategorier og fås til 2-4 personer og til 3 eller 4 dage.

Du kan vælge at markere at du gerne vil have mere økologi i kassen, hvis du ønsker dette. Prisen pr. måltid bliver billigere, jo flere, som du bestiller til, som kan fås helt ned til 45 kr.

Nedenfor kan du se alle måltidskasserne fra Coop:

Priser starter ved 45 kr.

Coop måltidskasserne er prisvenlige og fås til ca. 45 pr. kuvert. Der findes både måltidskasser til børnefamilier, standard, eksotisk og den grønne variation, hvor der også er inkluderet kødfrie dage.

Du kan altid på forhånd se hvilke retter, som der findes i de enkelte måltidskasser og også typisk et par uger frem, så du kan vurdere om du vil prøve måltidskassen i flere uger ad gangen.

Alt er inkluderet i kassen

Alle ingredienser er inkluderet i kassen, dog forudsættes at du har basis varer på plads, som f.eks. salt og peber, mel, olie, sukker, smør osv.

Få dagligvarer gratis med

Det smarte ved at købe sin måltidskasse hos Coop er at du samtidig kan vælge at få dagligvarer gratis med leveringen. Du skal blot vælge det samtidig med at du putter måltidskassen i indkøbskurven, hvorefter at du får det med i samme leverance.