Kokkens Hverdagsmad måltidskasser

Er du ikke til selv at stå at tilberede maden, så kan du med fordel vælge måltidskasser fra Kokkens hverdagsmad, hvor det blot tager ca. 20 minutter at forberede maden. Det er altså en god måde at få sund, varieret og lækker aftensmad, hvor du slipper for både indkøb, planlægning og længere tilberedningstid af maden.

Måltidskasserne leveres til alt fra 1 til 5 personer. Jo flere personer, som du bestiller til, jo billigere bliver prisen pr. måltid.


Vælg selv dine retter fra menuen

Måltidskasser fra Kokkens hverdagsmad fås fra 1-5 personer og man vælger 4 retter pr. uge. Det smarte er at du faktisk selv kan vælge de enkelte måltider, så hvis der er noget på uge menuen, som ikke lige falder i din og familiens smag, så kan du altid skifte retten ud.

Du kan vælge imellem en helt alm. måltidskasse med sunde og nemme retter og så sund balance, som fokuserer på flere grøntsager og mindre kød i retterne. Hver måltidskasse inkluderer 4 komplette måltider.

Maden er lavet til dig

Maden er tilberedt for dig, så du skal ikke bruge en opskrift for at tilberede maden, du følger blot en kort guide, der angiver hvordan du skal servere og varme retterne.

Økologi og økonomi

Måltidskasser fra Kokkens hverdagsmad er som udgangspunkt ikke økologiske, men det er en afvejning af pris og kvalitet, som foretages ved hvert enkelt måltid. Målet er at give mest mulig værdi for pengene. Derudover er holdbarhed på økologiske grøntsager ikke altid lige så lang, som almindelige grøntsager, så derfor tilpasses økologi typisk til de første retter på ugen.

Nedenfor kan du se alle måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad:

Denne side er en annonce

Antal personer

2-5 personer

Antal måltider

Pris fra

349

3-5 dage Færdiglavet Gratis fragt

Antal personer

1-5 personer

Antal måltider

Pris fra

169

3-5 dage Skal tilberedes Levering til kun 29 kr.

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

459

2-5 dage Skal tilberedes

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

420

1-5 dage Skal tilberedes Levering til kun 29 kr.

Antal personer

1-5 personer

Antal måltider

Pris fra

301

1-4 dage Skal tilberedes Gratis fragt
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere