Retnemt måltidskasser

RetNemt måltidskasser har eksisteret et godt stykke tid herhjemme og er efterhånden også en af de kendte leverandører af måltidskasser. Fokus er på at lave måltidskasser i form af god og nem aftensmad til familierne i Danmark.

Måltidskasserne leveres til alt fra 2 til 6 personer. Og sagen er, at jo flere personer, som man bestiller til, jo billigere bliver prisen pr. måltid i sidste ende.

Gode råvarer og stor variation

Produktionen af måltidskasserne starter op til 8 uger før selve leveringen til kunden, hvor Retnemt kontakter deres leverandører med instruktioner om hvilke råvarer, som skal købes ind til kasserne. Der er stor variation i menuen i måltidskasserne hos Retnemt, som gennem tiden har udviklet over 700 forskellige retter. Nogle består og går igen i kasserne, som kundernes favoritter, andre dumper og kommer ikke igen. Det gælder om at være kreativ og prøve sig frem.

Sådan bestiller du

Hos RetNemt kan du bestille måltidskasser til 2, 3, 5 eller 6 personer. Samtidig kan du vælge om du vil have måltidskassen i alt mellem 1 og 5 dage om ugen. Du kan vælge imellem 12 forskellige kategorier af måltidskasser, herunder den meget nemme, den ret spændende, den eksotiske, den børnevenlige, den ret sunde, vegetar, fiskeret og meget mere.

Det er billigere, jo flere du bestiller til

Priserne varierer fra ca. 38 kr. pr. kuvert til 84 kr., alt afhængigt af hvor mange personer, som du bestiller til og hvor dyre de enkelte måltidskasser er. F.eks. er det billigere pr. kurvert at bestille til 6 personer.

Nem tilberedning

Retnemt fortæller at alle deres retter kun tager 30 minutter at tilberede, så det er en nem genvej til lækker og sund aftensmad til de travle familier. Alle måltidskasser kommer med en lille guide til hvordan maden tilberedes og alle ingridienser følger med. Så slip for besværet med madplaner, madspild og indkøb og bestil en måltidskasse hos Retnemt.

Nedenfor kan du se alle måltidskasserne fra RetNemt:

Denne side er en annonce

Antal personer

2-5 personer

Antal måltider

Pris fra

349

3-5 dage Færdiglavet Gratis fragt

Antal personer

1-5 personer

Antal måltider

Pris fra

169

3-5 dage Skal tilberedes Levering til kun 29 kr.

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

459

2-5 dage Skal tilberedes

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

420

1-5 dage Skal tilberedes Levering til kun 29 kr.

Antal personer

1-5 personer

Antal måltider

Pris fra

301

1-4 dage Skal tilberedes Gratis fragt
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere