Simple Feast måltidskasser

Simple Feast leverer måltidskasser baseret udelukkende på plantebaserede råvarer. Du kan vælge mellem en vegetarisk måltidskasse og en vegansk måltidskasse. Alle måltidskasser er klar til servering på kun 10 minutter.

Måltidskasserne leveres til alt fra 2 til 5 personer. Prisen pr. måltid bliver billigere, jo flere, som du bestiller til.

Priser starter ved 56 kr.

Priserne på måltidskasserne fra Simple Feast ligger fra ca. 56 kr. pr. måltid, alt afhænigt af hvor mange personer, som du vælger at købe til. Jo flere personer, jo billigere bliver måltidskassen pr. person.

Levering til døren

Måltidskassen leveres direkte til din hoveddør og du behøver ikke være hjemme når kassen leveres. Alle måltider er tilberedte, så du skal blot anrette og servere maden. Det er en virkelig nem og lækker måde at få nye retter og inspiration til det vegeratiske eller veganske køkken ind i hverdagen.

Når du bestiller en måltidskasse fra Simple Feast, så får du 3 tilberedte aftensmåltider, hvor du ikke behøver at foretage dig nogle andre indkøb til måltidet. Alt er inkluderet i kassen. Emballage er uden plastik til beskyttelse af naturen og alle råvarer er økologiske.

Du kan altid besøge hjemmesiden og se menuerne for de forskellige måltidskasser. I skrivende stund er der falafel, hummus, chili med grøntsager og mange andre lækre retter.

Ingen bindingsperiode

Man tegner et abonnement på måltidskasserne hos Simple Feast og abonnementet kan til enhver tid opsiges, så du binder dig ikke over længere perioder.

Nedenfor kan du se alle måltidskasserne fra Simple Feast:

Denne side er en annonce

Antal personer

2-5 personer

Antal måltider

Pris fra

349

3-5 dage Færdiglavet Gratis fragt

Antal personer

1-5 personer

Antal måltider

Pris fra

169

3-5 dage Skal tilberedes Levering til kun 29 kr.

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

459

2-5 dage Skal tilberedes

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

420

1-5 dage Skal tilberedes Levering til kun 29 kr.

Antal personer

1-5 personer

Antal måltider

Pris fra

301

1-4 dage Skal tilberedes Gratis fragt
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere