7 bedste måltidskasser til børnefamilier

De fleste børnefamilier kender det. Hverdagens stress, hvor man henter børnene fra vuggestue, børnehave/SFO og herefter skal skynde sig hjem og lave mad, helst inden kl. 18, da ungerne ellers går helt amok. Hvor blev hyggestunden af? Hvad skal vi finde på af nye retter? Og vil ungerne overhovedet spise det?

Det er vilkårene for børnefamilierne i dag, hvor typisk begge forældre har fuldtidsjob. Vi prøver at lave madplaner (som ofte kører rundt i de samme retter uge efter uge), ugentlige indkøb i supermarkedet, men vi ender ofte i samme trummerum. Derudover har de fleste forældre i dag heller ikke lyst til blot at købe fastfood i form af pizzer eller færdiglavede retter fra frostboksen i supermarkedet. Det skal helst være sundt og nærende.

Men der er faktisk en løsning på markedet, nemlig måltidskasser. De leveres til døren og alle ingridienser og opskrifter ligger klar. Tilberedningstiden er ovenikøbet typisk også ganske lav, særligt i de måltidskasser, som er designet til børnefamilierne. Og hvis man ikke ønsker at købe en måltidskasser hver uge, så kan man blot bestille én i ny og næ, blot for at blive lidt aflastet og få ny inspiration til hverdagens retter.

Nedenfor har vi lavet en gennemgang af de 12 bedste måltidskasse til børnefamilier, som er på markedet lige nu.

Kvik børnefamilie fra Aarstiderne

Vores favorit måltidskasse til børnefamilier er i øjeblikket Kvik Børnefamilie, som leveres af Aarstiderne. Måltidskassen er økologisk og kan tilberedes på blot 20 minutter, hvilket giver et godt overskud i hverdagen. Det er helt klassiske og børnevenlige retter, som både er økologiske og sunde og nærende.

Her får du masser af god kvalitetstid med børnene.

Ekspempler på retter: Chili Con Carne, Bolognese, Kødboller, Friskefrikadeller, Wraps osv. Alt sammen serveret med sundt og grønt tilbehør, som alle elsker.

Måltidskassen leveres hver uge til 3 dage og fra 2-4 personer.

2 – 4 personer
Pris fra 63 kr. pr. kuvert

 kvik  børnevenlig

Få en velkomstgave til en værdi af 169 kr. ved første bestilling


Børnefamiliekassen fra Aarstiderne

Aarstiderne har også designet en alm. måltidskasse målrettet til børnefamilierne. Her er tilberedningstiden lidt højere på omkring 30-40 minutter, hvilket stadig er i den lave ende i forhold til den almindelige hverdag derhjemme i køkkenet. Samtidig slipper du også for at lave madplan og indkøb i supermarkedet. Alle retter er designet specielt til børn, så det er retter, som alle kan lide, også voksne. Dvs. velkendte retter med god smag og næring.

Alle måltidskasser fra Aarstiderne er derudover også økologiske.

Eksempler på retter: Lasagne, Pitabrød, Koteletter, Fiskefiletter, Hakkebøffer, Ovnstægt kylling. Alle retter har sundt tilbehør og evt. et frisk tvist på retten til god inspiration.

Måltidskassen leveres hver uge til 3 eller 4 dage og til 2-5 personer.

2 – 5 personer
Pris fra 45 kr. pr. kuvert

 kvik  børnevenlig  økonomisk

Få en velkomstgave til en værdi af 169 kr. ved første bestilling


Family Feast fra Simple Feast

Simple Feast måltidskasserne er økologiske og plantebaserede og henvender sig til dem, som gerne vil spise både sundt og klimavenligt. Her kan du bestille Family Feast måltidskassen, som henvender sig specielt til børnefamilier. Den indeholder de klassiske og velkendte retter til familier, som f.eks. pita med falaffel, bolognese, pizza, karryretter, som er lavet i enten vegeratiske eller veganske versioner.

Family Feast måltidskassen er ideel til familier, som gerne vil prøve noget nyt og blive inspireret til nogle gode retter i de kødfrie dage. Derudover tager Family Feast måltidskassen kun 10 minutter at tilberede, så det er virkelig en nem og spændende løsning i hverdagen.

Eksempler på retter: Pitabrød med falafel, Mild dhal med linser, Blomkålsbuketter i sprød dej med koriander og cashewnødder

Måltidskassen leveres hver uge til 3 dage og fra 2-5 personer.

2 – 5 personer
Pris fra 56 kr. pr. kuvert

 færdiglavet  kvik

10% rabat på den første ugekasse med koden: INTRO10


Ret Quick fra RetNemt

Hvis du virkelig gerne vil spare tid i hverdagen, så kan vi anbefale måltidskassen Ret Quick fra RetNemt, som er én af de store måltidskasse leverandører herhjemme. Her er alle retterne igen designet til smagsløgene hos børnefamilierne, men samtidig er tilberedningstiden ofte helt ned til blot 15 minutter for hvert måltid. Så med denne måltidskasse kan du altså få sund og nærende mad til hele familien i en fart.

Eksempler på retter: Boller i Karry, Chili con carne, Grillet burger med hummus, Pulled port i tortilla

Måltidskassen kan købes til 1-5 retter pr. uge og fra 2-6 personer. Så denne måltidskasse er én af de få, som faktisk kan anvendes alle ugens hverdage og til både små og store familier.

2 – 6 personer
Pris fra 38 kr. pr. kuvert

 kvik  børnevenlig  økonomisk

Rabat på 15% på første to leverancer