Måltidskasser til børnefamilier

Det kan være en kæmpe fordel og lettelse i hverdagen for børnefamilier at abonnere på en måltidskasse. Her slipper man for både planlægning og indkøb, så man får lidt mere luft i de travle dage i løbet af ugen. Tilmed findes der et ret stort udbud af måltidskasser specielt lavet til børnefamilier, hvor måltiderne er designet i børnehøjde. Måltidskasserne går typisk under navne som familiekasse, børnefamiliekasse, børnevenlig osv.

Nedenfor kan du se alle måltidskasser til børnefamilier:

Denne side er en annonce

Antal personer

2-5 personer

Antal måltider

Pris fra

349

3-5 dage Færdiglavet Gratis fragt

Antal personer

1-5 personer

Antal måltider

Pris fra

169

3-5 dage Skal tilberedes Levering til kun 29 kr.

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

459

2-5 dage Skal tilberedes

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

420

1-5 dage Skal tilberedes Levering til kun 29 kr.

Antal personer

1-5 personer

Antal måltider

Pris fra

301

1-4 dage Skal tilberedes Gratis fragt
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Velkendte retter

Fokus i måltidskasserne til børnefamilier er nemme og velkendte retter, som er både sunde og lige til at gå til for specielt børn, men også voksne. Du går ikke galt i byen med en sådan måltidskasse, hvor indholdet ikke kræver hverken tid eller udfordrer ungerne alt for meget på smagsløgene. Nuvel, retterne smager godt og er lækre, men der er hverken lækre franske egnsretter eller alt for meget ukendt fisk eller kød i kasserne.

Retter kan f.eks. være fiskefillet, pasta, wrapsfrikadeller, kyllingevinger, medister, koteletter mv.

Hurtig tilberedning

De fleste måltidskasser til børnefamilier er designet til at kunne tilberedes hurtigt. Èn af årsagerne til netop at vælge en måltidskasse er netop at man kan spare tid og det gælder også tilberedningstiden. Forvent at skulle bruge ca. 30-40 minutter i tilberedningstid og måske endnu mindre, hvis du vælger nogle af de særlige hurtige kvikkasser. Og hvis du virkelig vil have det nemt, så er det også muligt at finde måltidskasser med færdigretter, som netop også er velegnede til børnefamilier.

Brug kasserne til inspiration

Èn af de helt store sidegevinster ved at abonnere på en familie måltidsasse er at du får god inspiration til nye retter i hverdagen. Så selvom du måske på et tidspunkt vil holde en pause med måltidskasserne, så vil du have fået inspiration til hvilke måltider, som du kan sammensætte selv efterfølgende. Dog slipper du så hverken for planlægning eller indkøb, hvis du klarer det selv. Men du vil ikke servere de samme retter uge efter uge, når du først er blevet inspireret.