Måltidskasser med færdigretter

Når det virkelig skal være nemt at lave aftensmad, så kan du med fordel vælge én af de mange måltidskasser med færdigretter. Udbuddet er blevet meget større på de seneste og flere og flere af de etablerede leverandører tilbyder nu måltidskasser med færdigretter.

Nedenfor kan du se alle måltidskasser med færdigretter:

Denne side er en annonce

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

459

2-5 dage Skal tilberedes

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

420

1-5 dage Skal tilberedes Levering til kun 29 kr.

Antal personer

1-4 personer

Antal måltider

Pris fra

347

1-7 dage Færdiglavet Gratis fragt ved køb over 299 kr.

Antal personer

2-5 personer

Antal måltider

Pris fra

349

3-5 dage Færdiglavet Gratis fragt

Antal personer

Bestil til så mange personer du vil

Antal måltider

Pris fra

65

Bestil til så mange dage du vil Færdiglavet Levering til 75 kr./pr. uge

Antal personer

1-5 personer

Antal måltider

Pris fra

301

1-4 dage Skal tilberedes Gratis fragt
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Det er hurtigt og sundt

Måltidskasserne med færdigretter kan være et super godt alternativt til de almindelige kedelige færdigretter, som vi kender fra supermarkedets køle- og frysediske. Du kan få sunde og næringsrige måltider med ultrakort tilberedningstid bragt lige til din dør med priser fra ca. 40 pr. måltid. Og udbuddet er ovenikøbet ganske stort.

Færdigretter er populære

Det er blevet mere populært at købe de færdiglavede retter, da mange familier har fået øjnene op for ikke at skulle tilbringe alt for meget tid foran komfuret, handle ind og lave madplaner. Derfor vælger mange at bestille maden, som allerede er tilberedt af friske og sunde råvarer og kyndige kokke, som konstant finder på nye og spændende retter.

Et godt tip

Hvis du er på udkig efter måltidskasser, som kan forberedes på kort tid, så anbefaler vi også at du kigger efter de såkaldte kvik kasser hos de mange leverandører. Her kan du nemlig tilberede maden næsten lige så hurtigt, som færdigretterne, da de garanterer en madlavningstid på kun 10-20 minutter. Altså bliver udbuddet endnu større for dig på denne måde og en god måde at blive inspireret til nem og hurtig aftensmad.

Og når du så har prøvet de forskellige måltidskasser, kvik eller færdiglavet, så er det altid nemmere selv at komponere den næste ret hjemme i køkkenet. Mange bruger nemlig måltidskasserne til inspiration til den ellers ret rutineprægede hverdag, hvor vi ofte får serveret de samme retter uge efter uge.