Måltidskasser til 1 person

Det har i lang tid været svært af finde måltidskasser til kun 1 person, men der er efterhånden kommet en del udbydere til, så der i dag findes et stort udbud af måltidskasser til singler. Nogle kalder det måltidskasser til 1 person, andre steder bliver de også omtalt som singlekasser eller single måltidskasser.

Nedenfor kan du se alle måltidskasser til 1 person:

Denne side er en annonce

Antal personer

2-5 personer

Antal måltider

Pris fra

349

3-5 dage Færdiglavet Gratis fragt

Antal personer

1-5 personer

Antal måltider

Pris fra

169

3-5 dage Skal tilberedes Levering til kun 29 kr.

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

459

2-5 dage Skal tilberedes

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

420

1-5 dage Skal tilberedes Levering til kun 29 kr.

Antal personer

1-5 personer

Antal måltider

Pris fra

301

1-4 dage Skal tilberedes Gratis fragt
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Måltidskasser til 1 person er populære

Som single er det nemt at vælge de lettere løsninger, som f.eks. blot at smøre et par madder eller benytte take away i hverdagen, hvor man alligevel blot skal lave mad til sig selv. Her hjælper en single måltidskasse dig godt på vej, da du får samme glæde af den korte tilberedningstid af måltiderne, samtidigt med du slipper for besværet med indkøb og planlægning. Altså kan du med lille indsats få et sundt og nærende måltid i hverdagen via en måltidskasse.

Du kan faktisk spare penge på single måltidskassen

Som single kan man ofte komme ud for at skulle købe alt for store mængder af de forskellige råvarer, da pakkerne i supermarkedet ikke altid er beregnet til husstande med kun 1 person. Derfor ender vi ofte med at smide alt for meget ud, når vi har brugt hvad der skulle bruges i madlavningen. Derfor undgår du madspild ved måltidskasserne, da de netop er beregnet til kun at indeholde lige præcis de mængder, som er nok til 1 person.

Måltidskasser kan også være færdiglavede

Måltidskasser til 1 person findes også i helt færdiglavede udgaver, hvor du blot skal anrette og varme retten. På den måde bliver det endndu nemmere at få et sundt måltid og du slipper for de kedelige rugbrødsmadder eller den sædvanlige omgang pasta til flere dage.

Du kan også købe til flere dage

Single måltidskasserne til kun 1 person indeholder typisk det samme indhold og retter, som de andre måltidskasser til flere personer. Dog kan prisen pr. måltid godt være lidt højere, da omkostning til levering og pakning nu kun skal fordeles på 1 person i stedet for flere. I praksis kan du derfor med fordel også vælge en måltidskasse til 2 personer og så forberede den samme ret til 2 efterfølgende dage. Det har også den fordel at du kan spare tiden til tilberedning den efterfølgende dag.