Økologiske måltidskasser

Sætter du pris på økologi i hverdagen? Så kan du med fordel vælge en af de mange økologiske måltidskasser, som findes på markedet herhjemme. Økologi er efterhånden ganske udbredt i alle varekategorier i supermarkederne og til ganske overkommelige priser. Derfor er prisforskellen på alm. måltidskasser og økologiske måltidskasser heller ikke stor i dag. Og nogle gange justeres blot lidt på f.eks. indholdet af kød til fordel for grøntsager til at holde prisen nede.

Nedenfor kan du se alle økologiske måltidskasser på markedet:

Denne side er en annonce

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

459

2-5 dage Skal tilberedes

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

420

1-5 dage Skal tilberedes Levering til kun 29 kr.

Antal personer

1-4 personer

Antal måltider

Pris fra

347

1-7 dage Færdiglavet Gratis fragt ved køb over 299 kr.

Antal personer

2-5 personer

Antal måltider

Pris fra

349

3-5 dage Færdiglavet Gratis fragt

Antal personer

Bestil til så mange personer du vil

Antal måltider

Pris fra

65

Bestil til så mange dage du vil Færdiglavet Levering til 75 kr./pr. uge

Antal personer

1-5 personer

Antal måltider

Pris fra

301

1-4 dage Skal tilberedes Gratis fragt
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Særligt én leverandør har økologi

Årstiderne måltidskasser skiller sig markant ud fra resten af leverandørerne. De har nemlig bygget hele firmaet op omkring økologi og deres kasser er altid udelukkende lavet pba. økologiske råvarer. Da Årstiderne samtidig har en del års erfaring efterhånden, så er udbuddet af forskellige måltidskasser faktisk også ret stort hos Årstiderne. Så de er klart markedsledende indenfor økologi, men også andre leverandører er med på bølgen, som f.eks. Simple Feast, som også kun har økologiske råvarer.

Ikke alt behøver at være 100% økologi

Der er faktisk også en del måltidskasser, hvor leverandøren efterstræber at nå så meget økologi for pengene, som muligt, men hvor de ikke kan garantere 100% økologi. RetNemt er der f.eks. anvendt mindst én økologisk råvare og hvor der kan være alt fra 30-90% af ingridienser sammenlagt i hele måltidskassen.

Så ligesom mange af os kan værge os ved at skulle betale alt for meget i overpris for en økologisk råvare nede i supermarkedet, så vælger producenterne altså også at vurdere fra gang til gang om den enkelte råvare nu også bliver for dyr i forhold til hvor meget vi får for pengene, blot for at gå over til økologi. Det kender mange af os nok derhjemmefra.