Vegetar måltidskasser

Er du vegatar eller ønsker blot en variation til en lidt mere kødfri hverdag, så kan du med fordel vælge en vegeratisk måltidskasse, som der efterhånden findes en række af på markedet for måltidskasser herhjemme.

Nedenfor kan du se alle vegetar måltidskasser fra de forskellige leverandører:

Denne side er en annonce

Antal personer

2-5 personer

Antal måltider

Pris fra

349

3-5 dage Færdiglavet Gratis fragt

Antal personer

1-5 personer

Antal måltider

Pris fra

169

3-5 dage Skal tilberedes Levering til kun 29 kr.

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

459

2-5 dage Skal tilberedes

Antal personer

2-4 personer

Antal måltider

Pris fra

420

1-5 dage Skal tilberedes Levering til kun 29 kr.

Antal personer

1-5 personer

Antal måltider

Pris fra

301

1-4 dage Skal tilberedes Gratis fragt
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Flere forskellige kasser

En vegetar måltidskasse kan både være en kasse bestående af helt færdiglavede retter, eller med ingridienser og opskrifter til at du selv kan tilberede måltidet derhjemme. Begge dele giver både god inspiration og variation i hverdagen og du slipper for bøvlet med at skulle handle ind.

Vegetar måltidskasser fokuserer på både lækker smag, sundhed og klimavenlighed. Det er grøntsager, som er i fokus, men derudover kan også være suppleret med æg, ost, ris/pasta, proteiner i form enten bønner, linser eller lignende. Grøntsager i måltidskasser skal typisk snittes og hakkes ved tilberedning, med mindre at måltidskassen indeholder færdigretter.

Benyt måltidskasser til inspiration

Det er oplagt at benytte de vegeratiske måltidskasser til enten inspiration til nye retter, eller blot til at gøre hverdagen markant letere, så man slipper for at finde på nye krævende vegeratiske retter og samtidig også skulle bruge tid i supermarkedet for at finde de rette ingridienser, hvor man ikke altid finder de rette ting i det lokale supermarked.

Både for begyndere og erfarne

Vegetar måltidskassen er altså både for den helt nye vegetar og den erfarne, som kan få adgang til nye spændende opskrifter, men det kan også blot være til folk, som blot synes at de vil prøve et alternativ til den kødfyldte hverdag, enten for at tænke på klimaet eller blot til variation i hverdagen. Alle måltidskasserne sikrer en alsidig og nærende kost, selvom de ikke indeholder kød.