Oversigt over måltidskasser - din vej til nem og sund hverdagsmad

Måltidskasser til 1 person

Det har i lang tid været svært af finde måltidskasser til kun 1 person, men der er efterhånden kommet en del udbydere til, så der i dag findes et stort udbud af måltidskasser til singler. Nogle kalder det måltidskasser til 1 person, andre steder bliver de også omtalt som singlekasser eller single måltidskasser.

Nedenfor kan du se alle måltidskasser til 1 person:


Kvikkassen


1 - 5 personer
Pris fra 44 kr. pr. kuvert

Kvikkassen fra Årstiderne er en økologisk måltidskasse, som er nem at tilberede. Kassen indeholder masser af gode nemme grøntsager og velkendt kød og evt. fisk. Maden kan tilberedes på blot 30 minutter.

også til singler kvik børnevenlig fisk


Prøv nuVegetarkassen


1 - 4 personer
Pris fra 45 kr. pr. kuvert

Vegetarkassen fra Årstiderne er fyldt med smagsfulde og mættende vegetariske retter til alle i familien. Bliv inspireret til nye retter og udforsk det spændende vegetariske univers.

også til singler vegetar


Prøv nuLivretter


1 - 5 personer
Pris fra 45 kr. pr. kuvert

Måltidskassen Livretter indeholde retter, som alle kender og som vi elsker. Retterne er både økologiske og måske også lidt grønnere end vi normalt gør ud af det. Tilberedningen er på ca. 30-45 minutter.

også til singler børnevenlig


Prøv nuSlankekassen


1 - 4 personer
Pris fra 43 kr. pr. kuvert

Slankekassen fra Årstiderne indeholder mættende og sunde inspirerende retter med få kalorier, til folk, som gerne vil slanke sig.

også til singler slanke flexitar


Prøv nuDen Glutenfri Veganerkasse


1 - 2 personer
Pris fra 52 kr. pr. kuvert

Her er måltidskassen til dig, som gerne vil spise grønt og undgå glutenfri kost i hverdagen. Her kan du få gode og mættende veganske retter og samtidig få inspiration til nye glutenfri måltider.

også til singler vegetar slanke vegansk


Prøv nuSense kassen


1 - 4 personer
Pris fra 58 kr. pr. kuvert

Sense måltidskassen fra Årstiderne indeholder grønne og yderst velsmagende retter, som er baseret på sense principperne. Med kassen følger opskrifter og instruktioner.

også til singler slanke fitness


Prøv nuSlank 24/7 - 5 dage


1 - 2 personer
Pris fra 570 kr. pr. kuvert

Her er måltidskassen til dig, som ønsker at tabe dig. Kassen indeholder måltider til 5 dage og indeholder samtlige måltider til dagene, herunder morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider. Alt er klart til dig.

også til singler slanke


Prøv nuLowCarbKassen


1 - 3 personer
Pris fra 79 kr. pr. kuvert

Måltidskassen til dig, som helst går uden om kulhydrater og hvor kød, fisk og grøntsager er i fokus. Derudover indeholder kassen kun råvarer, som er fri for gluten naturligt.

også til singler lowcarb glutenfri


Prøv nuKvikkassen uden fisk


1 - 5 personer
Pris fra 44 kr. pr. kuvert

Her er den hurtige måltidskasse, som ikke indeholder nogen form for fisk. Så er du til nemme og klassiske hverdagsretter, som altid kan tilberedes på 30 minutter, så er denne det oplagte valg. Hvis du altså ikke er til fisk.

også til singler kvik


Prøv nuDen Veganske Måltidskasse


1 - 4 personer
Pris fra 43 kr. pr. kuvert

Den Veganske måltidkasse fra Årstiderne er til dig, som ønsker at kaste dig ud den veganske livsstil. Du får grønne retter ved vegetabilske proteiner og masser af energi.

også til singler vegetar slanke fitness vegansk


Prøv nuStandard måltidskassen


1 - 5 personer
Pris fra 41 kr. pr. kuvert

Standard måltidskassen hos Kokkens hverdagsmad indeholder helt almindelige lækre og velsmagende retter, hvor du selv kan vælge blandt forskellige retter i ugemenuen. Således er du både sikker på hvad du får, men også at du kan lide retterne, herunder også børnevenlige. Måltidskasen er altid til 4 dage.

også til singler kvik børnevenlig økonomisk


Prøv nu
Måltidskasser til 1 person er populære

Som single er det nemt at vælge de lettere løsninger, som f.eks. blot at smøre et par madder eller benytte take away i hverdagen, hvor man alligevel blot skal lave mad til sig selv. Her hjælper en single måltidskasse dig godt på vej, da du får samme glæde af den korte tilberedningstid af måltiderne, samtidigt med du slipper for besværet med indkøb og planlægning. Altså kan du med lille indsats få et sundt og nærende måltid i hverdagen via en måltidskasse.


Du kan faktisk spare penge på single måltidskassen

Som single kan man ofte komme ud for at skulle købe alt for store mængder af de forskellige råvarer, da pakkerne i supermarkedet ikke altid er beregnet til husstande med kun 1 person. Derfor ender vi ofte med at smide alt for meget ud, når vi har brugt hvad der skulle bruges i madlavningen. Derfor undgår du madspild ved måltidskasserne, da de netop er beregnet til kun at indeholde lige præcis de mængder, som er nok til 1 person.


Måltidskasser kan også være færdiglavede

Måltidskasser til 1 person findes også i helt færdiglavede udgaver, hvor du blot skal anrette og varme retten. På den måde bliver det endndu nemmere at få et sundt måltid og du slipper for de kedelige rugbrødsmadder eller den sædvanlige omgang pasta til flere dage.


Du kan også købe til flere dage

Single måltidskasserne til kun 1 person indeholder typisk det samme indhold og retter, som de andre måltidskasser til flere personer. Dog kan prisen pr. måltid godt være lidt højere, da omkostning til levering og pakning nu kun skal fordeles på 1 person i stedet for flere. I praksis kan du derfor med fordel også vælge en måltidskasse til 2 personer og så forberede den samme ret til 2 efterfølgende dage. Det har også den fordel at du kan spare tiden til tilberedning den efterfølgende dag.