Oversigt over måltidskasser - din vej til nem og sund hverdagsmad

Økologiske måltidskasser

Sætter du pris på økologi i hverdagen? Så kan du med fordel vælge en af de mange økologiske måltidskasser, som findes på markedet herhjemme. Økologi er efterhånden ganske udbredt i alle varekategorier i supermarkederne og til ganske overkommelige priser. Derfor er prisforskellen på alm. måltidskasser og økologiske måltidskasser heller ikke stor i dag. Og nogle gange justeres blot lidt på f.eks. indholdet af kød til fordel for grøntsager til at holde prisen nede.

Nedenfor kan du se alle økologiske måltidskasser på markedet:


Verdensret


2 - 6 personer
Pris fra 38 kr. pr. kuvert

Måltidskassen Verdensret fra RetNemt indeholder måltider fra hele verden, hvor der er 30-60% økologi og er også velegnet til større børn.

børnevenlig økonomisk eksotisk


Prøv nuHavret


2 - 6 personer
Pris fra 38 kr. pr. kuvert

Denne måltidskasse indeholder børnevenlige retter, som er nemme at tilberede og med fisk. 30-60% af indholdet er økologisk.

kvik børnevenlig fisk


Prøv nuEkstra Sund


2 - 6 personer
Pris fra 38 kr. pr. kuvert

Denne måltidskasse er spækket med ekstra sunde retter med 60-90% økologiske varer.

slanke fitness økonomisk


Prøv nuVegetarret


2 - 6 personer
Pris fra 38 kr. pr. kuvert

Måltidskassen Vegetarret fra RetNemt indeholder smagsfulde og mættende retter fyldt med grønt, hvoraf 30-60% er økologiske råvarer.

vegetar slanke fitness økonomisk flexitar


Prøv nuFiskeret


2 - 6 personer
Pris fra 38 kr. pr. kuvert

Fiskret indeholder, som navnet antyder, lækre retter baseret på fisk og skaldyr og hvor 60-90% af råvarerne er økologiske.

økonomisk fisk


Prøv nuKvikkassen


1 - 5 personer
Pris fra 44 kr. pr. kuvert

Kvikkassen fra Årstiderne er en økologisk måltidskasse, som er nem at tilberede. Kassen indeholder masser af gode nemme grøntsager og velkendt kød og evt. fisk. Maden kan tilberedes på blot 30 minutter.

også til singler kvik børnevenlig fisk


Prøv nuBørnefamiliekassen


2 - 5 personer
Pris fra 45 kr. pr. kuvert

Måltidskassen er populær blandt de travle børnefamilier, hvor man kan få lækre økologiske retter, som de børn bedst kan lide. Det tager blot 30-40 minutter at tilberede.

kvik børnevenlig økonomisk


Prøv nuVegetarkassen


1 - 4 personer
Pris fra 45 kr. pr. kuvert

Vegetarkassen fra Årstiderne er fyldt med smagsfulde og mættende vegetariske retter til alle i familien. Bliv inspireret til nye retter og udforsk det spændende vegetariske univers.

også til singler vegetar


Prøv nuFlexitarKassen


2 - 4 personer
Pris fra 45 kr. pr. kuvert

Du skal vælge FlexitarKassen fra Årstiderne, hvis du ønsker en måltidskasse med lidt flere grønnere måltider, men hvor du dog stadig får en smule fisk eller kød. Der er typisk én eller to dage med vegetariske retter.

vegetar slanke flexitar


Prøv nuLivretter


1 - 5 personer
Pris fra 45 kr. pr. kuvert

Måltidskassen Livretter indeholde retter, som alle kender og som vi elsker. Retterne er både økologiske og måske også lidt grønnere end vi normalt gør ud af det. Tilberedningen er på ca. 30-45 minutter.

også til singler børnevenlig


Prøv nuSlankekassen


1 - 4 personer
Pris fra 43 kr. pr. kuvert

Slankekassen fra Årstiderne indeholder mættende og sunde inspirerende retter med få kalorier, til folk, som gerne vil slanke sig.

også til singler slanke flexitar


Prøv nuDen Glutenfri Veganerkasse


1 - 2 personer
Pris fra 52 kr. pr. kuvert

Her er måltidskassen til dig, som gerne vil spise grønt og undgå glutenfri kost i hverdagen. Her kan du få gode og mættende veganske retter og samtidig få inspiration til nye glutenfri måltider.

også til singler vegetar slanke vegansk


Prøv nuKvik børnefamilie


2 - 4 personer
Pris fra 63 kr. pr. kuvert

Kvik børnefamilie måltidskassen er velkendte børnevenlige retter, som du kan tilberede på 20 minutter. Til familier, som har en travl hverdag, hvor måltiderne er lige til at gå til.

kvik børnevenlig


Prøv nuVerdenskassen


2 - 4 personer
Pris fra 47 kr. pr. kuvert

Verdenskassen fra Årstiderne indeholder en verden af spændende smage og egnsretter fra hele verden. Grønt, varieret og krydret og økologisk. Indeholder ikke svinekød.

eksotisk


Prøv nuSense kassen


1 - 4 personer
Pris fra 58 kr. pr. kuvert

Sense måltidskassen fra Årstiderne indeholder grønne og yderst velsmagende retter, som er baseret på sense principperne. Med kassen følger opskrifter og instruktioner.

også til singler slanke fitness


Prøv nu10 minutters kassen


2 - 4 personer
Pris fra 64 kr. pr. kuvert

Er du ikke til at stå i køkkenet og tilberede spændende retter, men vil hellere blot få de sunde og velsmagende måltider forberedt til dig, så kan du med fordel vælge 10 minutters kassen fra Årstiderne. Her skal du blot bruge 10 minutter til opvarmning og anretning.

færdiglavet kvik børnevenlig


Prøv nuKvik vegetar


2 - 4 personer
Pris fra 37 kr. pr. kuvert

Skal det gå stærkt og er du til vegetariske retter med masser af smagfulde grøntsager og proteiner, så er et oplagt valg kvik vegetar kassen. Det tager blot 20 minutter at tilberede maden.

kvik vegetar


Prøv nuSlank 24/7 - 5 dage


1 - 2 personer
Pris fra 570 kr. pr. kuvert

Her er måltidskassen til dig, som ønsker at tabe dig. Kassen indeholder måltider til 5 dage og indeholder samtlige måltider til dagene, herunder morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider. Alt er klart til dig.

også til singler slanke


Prøv nuLowCarbKassen


1 - 3 personer
Pris fra 79 kr. pr. kuvert

Måltidskassen til dig, som helst går uden om kulhydrater og hvor kød, fisk og grøntsager er i fokus. Derudover indeholder kassen kun råvarer, som er fri for gluten naturligt.

også til singler lowcarb glutenfri


Prøv nuKvikkassen uden fisk


1 - 5 personer
Pris fra 44 kr. pr. kuvert

Her er den hurtige måltidskasse, som ikke indeholder nogen form for fisk. Så er du til nemme og klassiske hverdagsretter, som altid kan tilberedes på 30 minutter, så er denne det oplagte valg. Hvis du altså ikke er til fisk.

også til singler kvik


Prøv nuFamily Feast


2 - 5 personer
Pris fra 56 kr. pr. kuvert

Måltidskassen går også under navnet Familiens favoritter og som navnet antyder, så er det en børnevenlig måltidskasse med masser af grønt. Den kan vælges som vegetarisk eller vegansk udgave. Alt er 100% økologisk og kan tilberedes på blot 10 minutter.

færdiglavet kvik vegetar børnevenlig slanke vegansk


Prøv nuGreen Feast


2 - 5 personer
Pris fra 56 kr. pr. kuvert

Green Fest måltidskassen er sammensat af økologiske plantebaserede råvarer og fås, som vegetarisk eller vegansk udgave. Måltidskassen henvender sig til dem, som vil have mere grønt i hverdagen og ønsker at spise mere bæredygtigt. Og økologisk. Maden skal blot tilberedes på 10 minutter.

færdiglavet kvik vegetar fitness vegansk


Prøv nu
Særligt én leverandør har økologi

Årstiderne måltidskasser skiller sig markant ud fra resten af leverandørerne. De har nemlig bygget hele firmaet op omkring økologi og deres kasser er altid udelukkende lavet pba. økologiske råvarer. Da Årstiderne samtidig har en del års erfaring efterhånden, så er udbuddet af forskellige måltidskasser faktisk også ret stort hos Årstiderne. Så de er klart markedsledende indenfor økologi, men også andre leverandører er med på bølgen, som f.eks. Simple Feast, som også kun har økologiske råvarer.


Ikke alt behøver at være 100% økologi

Der er faktisk også en del måltidskasser, hvor leverandøren efterstræber at nå så meget økologi for pengene, som muligt, men hvor de ikke kan garantere 100% økologi. RetNemt er der f.eks. anvendt mindst én økologisk råvare og hvor der kan være alt fra 30-90% af ingridienser sammenlagt i hele måltidskassen.

Så ligesom mange af os kan værge os ved at skulle betale alt for meget i overpris for en økologisk råvare nede i supermarkedet, så vælger producenterne altså også at vurdere fra gang til gang om den enkelte råvare nu også bliver for dyr i forhold til hvor meget vi får for pengene, blot for at gå over til økologi. Det kender mange af os nok derhjemmefra.