Oversigt over måltidskasser - din vej til nem og sund hverdagsmad

Rabat på måltidskasser

Er du ny kunde hos en måltidskasse leverandør, så kan du med stor sandsynlighed opnå én eller anden form for rabat eller velkomstgave, når du bestiller din første måltidskasse hos dem.

Nedenfor kan du se alle velkomstrabatter og gaver hos de forskellige måltidskasse leverandører herhjemme:

RetNemt har et stort udbud af måltidskasser, som passer både til familier, vegetarer mfl. Du kan få måltidskasser fra 2-6 personer og man kan vælge fra blot 1 dag til 5 dages måltider.
Årstiderne måltidskasser er nok den mest kendte leverandør af måltidskasser herhjemme. De har mange års erfaring i at lave lækre, sunde og altid 100% økologiske måltidskasser.
Simple Feast leverer 100% økologiske og veganske eller vegetariske måltidskasser.
Kokkens hverdagsmad leverer måltidskasser med færdiglavede retter, så du får sund og nærende mad i hverdagen på næsten ingen tid.
Spar op til 25% på de første måltidskasser

Typisk kan du få rabat på måltidskasser ved f.eks. at spare op til 25% på dine første kasser. Alternativt, så kan du også få en velkomstgave ved din første bestilling. Nogle gange kræver det at du bestiller et abonnement for at du kan få rabatten på måltidskassen.


Måltidskasser kommer ikke på tilbud

Det er sjældendt at måltidskasse leverandører kører decideres tilbud på måltidskasser for alle, så det er primært ved bestilling eller skift af leverandør at du kan få rabatten.