Oversigt over måltidskasser - din vej til nem og sund hverdagsmad

Simple Feast måltidskasser

Simple Feast leverer måltidskasser baseret udelukkende på plantebaserede råvarer. Du kan vælge mellem en vegetarisk måltidskasse og en vegansk måltidskasse. Alle måltidskasser er klar til servering på kun 10 minutter.

Måltidskasserne leveres til alt fra 2 til 5 personer. Prisen pr. måltid bliver billigere, jo flere, som du bestiller til.

Nedenfor kan du se alle måltidskasserne fra Simple Feast:

Green Feast


2 - 5 personer
Pris fra 56 kr. pr. kuvert

Green Fest måltidskassen er sammensat af økologiske plantebaserede råvarer og fås, som vegetarisk eller vegansk udgave. Måltidskassen henvender sig til dem, som vil have mere grønt i hverdagen og ønsker at spise mere bæredygtigt. Og økologisk. Maden skal blot tilberedes på 10 minutter.

færdiglavet kvik vegetar fitness vegansk


Prøv nuFamily Feast


2 - 5 personer
Pris fra 56 kr. pr. kuvert

Måltidskassen går også under navnet Familiens favoritter og som navnet antyder, så er det en børnevenlig måltidskasse med masser af grønt. Den kan vælges som vegetarisk eller vegansk udgave. Alt er 100% økologisk og kan tilberedes på blot 10 minutter.

færdiglavet kvik vegetar børnevenlig slanke vegansk


Prøv nu
Priser starter ved 56 kr.

Priserne på måltidskasserne fra Simple Feast ligger fra ca. 56 kr. pr. måltid, alt afhænigt af hvor mange personer, som du vælger at købe til. Jo flere personer, jo billigere bliver måltidskassen pr. person.


Levering til døren

Måltidskassen leveres direkte til din hoveddør og du behøver ikke være hjemme når kassen leveres. Alle måltider er tilberedte, så du skal blot anrette og servere maden. Det er en virkelig nem og lækker måde at få nye retter og inspiration til det vegeratiske eller veganske køkken ind i hverdagen.

Når du bestiller en måltidskasse fra Simple Feast, så får du 3 tilberedte aftensmåltider, hvor du ikke behøver at foretage dig nogle andre indkøb til måltidet. Alt er inkluderet i kassen. Emballage er uden plastik til beskyttelse af naturen og alle råvarer er økologiske.

Du kan altid besøge hjemmesiden og se menuerne for de forskellige måltidskasser. I skrivende stund er der falafel, hummus, chili med grøntsager og mange andre lækre retter.


Ingen bindingsperiode

Man tegner et abonnement på måltidskasserne hos Simple Feast og abonnementet kan til enhver tid opsiges, så du binder dig ikke over længere perioder.