Oversigt over måltidskasser - din vej til nem og sund hverdagsmad

Vegetar måltidskasser

Er du vegatar eller ønsker blot en variation til en lidt mere kødfri hverdag, så kan du med fordel vælge en vegeratisk måltidskasse, som der efterhånden findes en række af på markedet for måltidskasser herhjemme.

Nedenfor kan du se alle vegetar måltidskasser fra de forskellige leverandører:


Vegetarret


2 - 6 personer
Pris fra 38 kr. pr. kuvert

Måltidskassen Vegetarret fra RetNemt indeholder smagsfulde og mættende retter fyldt med grønt, hvoraf 30-60% er økologiske råvarer.

vegetar slanke fitness økonomisk flexitar


Prøv nuFamily Feast


2 - 5 personer
Pris fra 56 kr. pr. kuvert

Måltidskassen går også under navnet Familiens favoritter og som navnet antyder, så er det en børnevenlig måltidskasse med masser af grønt. Den kan vælges som vegetarisk eller vegansk udgave. Alt er 100% økologisk og kan tilberedes på blot 10 minutter.

færdiglavet kvik vegetar børnevenlig slanke vegansk


Prøv nuGreen Feast


2 - 5 personer
Pris fra 56 kr. pr. kuvert

Green Fest måltidskassen er sammensat af økologiske plantebaserede råvarer og fås, som vegetarisk eller vegansk udgave. Måltidskassen henvender sig til dem, som vil have mere grønt i hverdagen og ønsker at spise mere bæredygtigt. Og økologisk. Maden skal blot tilberedes på 10 minutter.

færdiglavet kvik vegetar fitness vegansk


Prøv nuVegetarkassen


1 - 4 personer
Pris fra 45 kr. pr. kuvert

Vegetarkassen fra Årstiderne er fyldt med smagsfulde og mættende vegetariske retter til alle i familien. Bliv inspireret til nye retter og udforsk det spændende vegetariske univers.

også til singler vegetar


Prøv nuFlexitarKassen


2 - 4 personer
Pris fra 45 kr. pr. kuvert

Du skal vælge FlexitarKassen fra Årstiderne, hvis du ønsker en måltidskasse med lidt flere grønnere måltider, men hvor du dog stadig får en smule fisk eller kød. Der er typisk én eller to dage med vegetariske retter.

vegetar slanke flexitar


Prøv nuDen Glutenfri Veganerkasse


1 - 2 personer
Pris fra 52 kr. pr. kuvert

Her er måltidskassen til dig, som gerne vil spise grønt og undgå glutenfri kost i hverdagen. Her kan du få gode og mættende veganske retter og samtidig få inspiration til nye glutenfri måltider.

også til singler vegetar slanke vegansk


Prøv nuKvik vegetar


2 - 4 personer
Pris fra 37 kr. pr. kuvert

Skal det gå stærkt og er du til vegetariske retter med masser af smagfulde grøntsager og proteiner, så er et oplagt valg kvik vegetar kassen. Det tager blot 20 minutter at tilberede maden.

kvik vegetar


Prøv nuDen Veganske Måltidskasse


1 - 4 personer
Pris fra 43 kr. pr. kuvert

Den Veganske måltidkasse fra Årstiderne er til dig, som ønsker at kaste dig ud den veganske livsstil. Du får grønne retter ved vegetabilske proteiner og masser af energi.

også til singler vegetar slanke fitness vegansk


Prøv nu
Flere forskellige kasser

En vegetar måltidskasse kan både være en kasse bestående af helt færdiglavede retter, eller med ingridienser og opskrifter til at du selv kan tilberede måltidet derhjemme. Begge dele giver både god inspiration og variation i hverdagen og du slipper for bøvlet med at skulle handle ind.

Vegetar måltidskasser fokuserer på både lækker smag, sundhed og klimavenlighed. Det er grøntsager, som er i fokus, men derudover kan også være suppleret med æg, ost, ris/pasta, proteiner i form enten bønner, linser eller lignende. Grøntsager i måltidskasser skal typisk snittes og hakkes ved tilberedning, med mindre at måltidskassen indeholder færdigretter.


Benyt måltidskasser til inspiration

Det er oplagt at benytte de vegeratiske måltidskasser til enten inspiration til nye retter, eller blot til at gøre hverdagen markant letere, så man slipper for at finde på nye krævende vegeratiske retter og samtidig også skulle bruge tid i supermarkedet for at finde de rette ingridienser, hvor man ikke altid finder de rette ting i det lokale supermarked.


Både for begyndere og erfarne

Vegetar måltidskassen er altså både for den helt nye vegetar og den erfarne, som kan få adgang til nye spændende opskrifter, men det kan også blot være til folk, som blot synes at de vil prøve et alternativ til den kødfyldte hverdag, enten for at tænke på klimaet eller blot til variation i hverdagen. Alle måltidskasserne sikrer en alsidig og nærende kost, selvom de ikke indeholder kød.